Uw uitvaartwensen

Fijn voor u en uw nabestaanden

Hoe kunt u uw laatste wensen vastleggen?

Dit kan eenvoudig. Uitvaartbegeleiders Elly van der Steen & Marie-José Appels hebben een Uitvaartwensen boekje samengesteld. Hier komt ieder aspect van een uitvaart aan bod. Ook details waar u misschien zelf nog niet bij stil gestaan heeft.
Wilt u ook weten wat een uitvaart kost die voldoet aan uw laatste wensen? Op basis van het door u ingevulde Uitvaartwensen boekje, maakt Van der Steen & Appels een transparante begroting. Deze begroting wordt in een persoonlijk gesprek met u besproken.

 

Vraag hier geheel vrijblijvend het Uitvaartwensen boekje aan:

 

 

Cremeren of begraven? Welke muziek? Wie wilt u graag uitnodigen? Maar ook wat kost een begrafenis eigenlijk? Allemaal vragen waar u niet dagelijks bij stil staat, maar die toch wel essentieel zijn. Het is toch fijn als uw nabestaanden weten wat u graag gewild zou hebben? En voor uzelf kan het rust geven omdat u weet dat het goed geregeld is, zowel op het persoonlijke vlak als financieel.

Staat u wel eens stil bij uw eigen uitvaartwensen?

Elly en Marie-José:

‘Wij zijn mensen met levenservaring. Deze ervaring maakt het voor ons mogelijk om nabestaanden persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen in het regelen van de uitvaart van hun dierbare. Een uitvaart die troost biedt, een waardevolle herinnering voor later.’

t

Melden van overlijden

Een dierbare is overleden, wat te doen?

LEES MEER

Uitvaartbegeleiding

Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering voor altijd. Het is daarom zo belangrijk dat het goed geregeld is.

LEES MEER

w

Over ons

Uitvaartzorg Van der Steen & Appels is een klein bedrijf gevestigd in Best. Opgericht door de zussen Elly van der Steen (1972) en Marie-José Appels (1968).

LEES MEER

Adres

Sint Antoniusweg 24, 5684 LX  Best

Bel ons

Elly van der Steen  06-8395 6598
Marie-José Appels 06-8354 5742