Over ons

Uitvaartbegeleiding Van der Steen & Appels

Over ons

Uitvaartzorg Van der Steen & Appels is een klein bedrijf gevestigd in Best. Opgericht door de zussen Elly van der Steen (1972) en Marie-José Appels (1968). Beiden zijn geboren en getogen in Best, getrouwd en trotse moeder van ieder 2 dochters.

Wie zijn wij?

Elly heeft een ruime ervaring in de uitvaartbegeleiding. Deze ervaring heeft zij opgedaan bij haar vorige werkgever Monuta. Haar wens om nog persoonlijker mensen te kunnen begeleiden en de ruimte te hebben om haar klantgerichte ideeën te kunnen verwezenlijken, heeft haar doen besluiten om samen met haar zus, een bedrijf te beginnen in de uitvaartzorg.

Elly van der Steen Uitvaarbegeleider
Marie-José Appels uitvaartbegeleider

Marie-José heeft altijd met veel plezier in de financiële dienstverlening gewerkt. Door de mooie verhalen van haar zus Elly is ze enthousiast geworden voor de uitvaartzorg. Zij is opleidingen gaan volgen en heeft zich helemaal verdiept in de uitvaartzorg. Zij noemt het zelf haar tweede carrière waarin zij naast de dienstverlening, nog meer het sociale en het persoonlijke contact kan terugvinden in haar werk.

‘Onze levenservaring heeft ons gebracht dat wij ons kunnen inleven in situaties die zich voordoen bij een overlijden. Zo zijn we in staat om nabestaanden ook echt persoonlijk te begeleiden in de uitvaart van hun dierbare. Wij voelen aan waar ze behoefte aan hebben en zullen dit met aandacht tot in detail voor hen verzorgen. Afscheid nemen kun je tenslotte maar één keer.’

Betekenis levensboom

In ons logo is een illustratie van een levensboom opgenomen. Een krachtig symbool vinden wij.

Een prachtige boom, met uitwaaierende takken en stevige wortels die verankerd zitten in de aarde. De levensboom maakt verbinding met het onderbewuste, het bewuste en de geest. Zelfs als je niet een bepaald geloof aanhangt, staat de levensboom symbool voor het leven zelf. De levensboom staat voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, voor onsterfelijkheid en genezing. Net als de boom hebben wij mensen ook te maken met de verschillende seizoenen. Er zijn momenten van leven, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van heftige herfststormen. Daarnaast zijn er perioden van rust, zoals in de winter. De boom is het enige dat leeft op aarde, dat geworteld is in de aarde en tegelijkertijd omhoog groeit naar het licht. Het laat zich voeden door de aarde, is bestand tegen stormen en groeit door alle seizoenen heen.
Herkenbaar voor het leven van veel mensen!

Wat wij doen

w

Uw laatste uitvaartwensen

Staat u wel eens stil bij uw eigen uitvaartwensen? Hoe kunt u uw laatste wensen vastleggen?

LEES MEER

t

Melden van overlijden

Een dierbare is overleden, wat te doen?

LEES MEER

Uitvaartbegeleiding

Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering voor altijd. Het is daarom zo belangrijk dat het goed geregeld is.

LEES MEER

Voor een persoonlijke aanpak in uitvaartbegeleiding

24/7 uur bereikbaar

Contact

Adres

Sint Antoniusweg 24, 5684 LX  Best

Bel ons

Elly van der Steen  06-8395 6598
Marie-José Appels 06-8354 5742