Melden van overlijden

Wat moet u doen als een dierbare is overleden?

Bel uw huisarts om het overlijden te melden

Is uw dierbare (plotseling) thuis overleden? Neem dan eerst contact op met uw huisarts. De huisarts stelt het overlijden officieel vast en maakt een verklaring van overlijden. Deze verklaring is nodig voor het doen van de aangifte.

Is uw dierbare in het ziekenhuis of instelling gestorven, dan zal de verklaring daar opgesteld worden en hoeft u uw huisarts niet te bellen.

Uw zorgen uit handen

De uitvaartverzorging met tijd en aandacht voor u

Voor de uitvaartbegeleiding kunt u contact opnemen met Elly van der Steen en Marie-José Appels. Neem hiervoor rustig de tijd, u hoeft zich niet te haasten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij overleggen met u en nemen direct uw zorgen voor de uitvaart uit handen. Wij regelen alle praktische zaken zoals het overbrengen en opbaren van de overledene. Wij komen bij u op bezoek om de laatste wensen van de overledene en de wensen van de nabestaanden met u en uw familie te bespreken.

Regio

Van der Steen & Appels is gevestigd in Best (Noord-Brabant). Wij verzorgen uitvaarten in de gehele regio Eindhoven en Den Bosch. In plaatsen zoals Oirschot, Boxtel, Liempde, Eindhoven, Son, Oost-West- en Middelbeers en Sint-Oedenrode. Maar ook voor een uitvaartbegeleiding buiten deze regio kunt u ons natuurlijk bellen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een uitvaartbegeleiding ongeacht of u verzekerd bent of niet.

Marie-José:

‘Wij staan dicht bij de mensen. Wij betrekken iedereen in het proces. Waar nodig zijn wij zichtbaar, maar wij zijn altijd ‘onzichtbaar’ op de achtergrond aanwezig om alles tot in de puntjes te verzorgen.’

Over ons

Uitvaartzorg Van der Steen & Appels is een klein bedrijf gevestigd in Best. Opgericht door de zussen Elly van der Steen (1972) en Marie-José Appels (1968).

LEES MEER

Uitvaartbegeleiding

Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering voor altijd. Het is daarom zo belangrijk dat het goed geregeld is.

LEES MEER

l

Uw laatste uitvaartwensen

Staat u wel eens stil bij uw eigen uitvaartwensen? Hoe kunt u uw laatste wensen vastleggen?

LEES MEER

Adres

Sint Antoniusweg 24, 5684 LX  Best

Bel ons

Elly van der Steen  06-8395 6598
Marie-José Appels 06-8354 5742